Forside / Om Pro/SAP


Om Pro/SAP

Pro/SAP er et Oslo-basert konsulentselskap med 11 ansatte. Vårt fokus er på kjerneproduktene til SAP innen økonomi-, logistikk- og prosjektstyring. Våre kunder finnes over hele Norge og i mange ulike bransjer.

 

Pro/SAP har et tett samarbeid med SAP Norge og er sertifisert som SAP Services Partner. Dette betyr at vi har tilgang til ressurspersoner og miljøer med dyp faglig kunnskap og at vi lettere kan holde oss oppdatert om utviklingstrender og nyheter innen SAP verdenen. Samtidig er vi helt uavhengige og har ingen bindinger til noen produkter eller leverandører. Vi sikrer dermed at kunden får de beste rådene og de mest kostnadseffektive løsningene.

 

Litt historikk

Pro/SAP Norge as ble formelt opprettet i 1997 av tre seniorkonsulenter med lang og bred erfaring fra SAP og andre ERP-systemer, i tillegg til lang operativ erfaring innen IT, økonomi, produksjonsstyring og logistikk. Med SAP fant de en felles plattform og har siden starten holdt seg innenfor dette ”fagområdet”. Bedriften har siden utviklet seg sakte men sikkert og har vokst til 8 ansatte, hvorav 7 konsulenter og en administrativ stilling på deltid.

 

Eierskapet har hele tiden vært internt hos gründerne og de ansatte, noe som sikrer uavhengighet og langsiktighet.


Ledig stilling

Vi søker etter nye kollgaer. Se annonse

Siste nytt

Siden 2010 har vi i Pro/SAP sammen med Sariba, utviklet en SAP A1 løsning for Service.

ProSAP Norge as er stolte av å ha levert prosjektet Vareflyt og Sporing til Hennig-Olsen Is as

Som i 2008 ble Pro/SAP også i 2009 utnevnt som Gazelle bedrift.

Vi er svært stolte over at Pro/SAP er utnevnt til Gazelle bedrift i 2008.